:

Szerző: Ady Krisztián

2002. május 24. 19:30

Kapható az Archos legújabb hordozható CD-írója

[CDR-Info] Az Archos bemutatta legújabb külső, hordozható CD-íróját. A CESAR CDRW/MPM modell a világ egyik legkisebb, leghordozhatóbb újraírója. A CD-író mellé Macintosh rendszerek alatt is használható szoftvert is mellékel a cég. A kör alakú készülék csupán 0,9 vékony, méreteiben alig nagyobb egy CD-lemeznél.

[CDR-Info] Az Archos bemutatta legújabb külső, hordozható CD-íróját. A CESAR CDRW/MPM modell a világ egyik legkisebb, "leghordozhatóbb" újraírója. A CD-író mellé Macintosh rendszerek alatt is használható szoftvert is mellékel a cég. A kör alakú készülék csupán 0,9" vékony, méreteiben alig nagyobb egy CD-lemeznél.

Áramellátását közvetlenül a számítógépből kapja az Archos szabadalmaztatott "Micro Power Management" (MPM) technológiájának köszönhetően. A 8x-os írást, 8x-os újraírást és 24x-es olvasási sebességeket támogató író USB 2.0, FireWire vagy PC Card csatlakoztatási felületettel köthető a számítógéphez, akár üzem közben is.

Az Archos Cesar könnyen használható, mobil megoldást nyújthat. Az írást 2 MB átmeneti tároló teszi biztosabbá. A készülék ajánlott ára 250 dollár.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.