Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 24. 09:26

A Colgate-Palmolive az IBM-et választotta hardverbeszállítónak

[Mmd] A Colgate-Palmolive Co. az IBM-et választotta beszállítóként jövőbeni

HIRDETÉS

[Mmd] A Colgate-Palmolive Co. az IBM-et választotta beszállítóként jövőbeni számítógép-igényeinek kielégítésére. A szerverekről, illetve adattároló és személyi számítógépekről aláírt megállapodás a bennfentesek szerint könnyen elérheti a több tízmillió dolláros értéket.

A vállalat nem azért döntött úgy, hogy szabványosítási erőfeszítéseiben elsősorban az IBM termékeire épít, mert a Colgate-nek bármilyen gondjai adódtak volna korábbi beszállítóival, bár a két cég nem volt hajlandó választ adni arra a kérdésre, hogy a megállapodás aláírásával az IBM mely versenytársait ütötte ki a nyeregből.

A Colgate azt várja az IBM-től, hogy meglehetősen nagy mennyiségben és folyamatosan ellássa csúcstechnológiás hardverrel, mert a cég szerverek és adattárolási megoldások iránti igénye évente 25 százalékkal nő. A Colgate máris hozzálátott az IBM legnagyobb teljesítményű Unix szervereinek, a Regatta kódnevű eServer p690-nek, illetve a Shark kódnevű TotalStorage vállalati adattároló rendszernek a bevezetéséhez, de már használja a cég Tivoli nevű rendszerfelügyeleti szoftverét is.

A tavalyi évben a 38 500 alkalmazottat foglalkoztató Colgate 9,4 milliárd dolláros forgalomról számolt be. E teljesítményben döntő szerepet játszott néhány olyan népszerű, nagy forgalmú márka, mint a Colgate fogkrém, a Palmolive mosogatószer és az Ajax tisztítószer.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:29

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.