Szerző: roberto

2002. május 18. 10:13

Windowsos pluginek linuxos böngészőkben: CrossOver Plugin 1.1.1

[LinuxPR, CodeWeavers] A Win32 API UNIX-os megvalósítására, a WINE-ra épülő speciális programcsomagjairól ismert CodeWeavers a napokban adta ki CrossOver Plugin nevű termékének újabb verzióját. A CrossOver Plugin lehetővé teszi bármelyik nagyobb linuxos böngésző számára (Netscape 4.7x és 6.2.x, Konqueror 2.2.2-től, Mozilla 0.9.x fölött és Opera 6.0), hogy windowsos böngészőbövítményeket használjon.

CodeWeavers[LinuxPR, CodeWeavers] A Win32 API UNIX-os megvalósítására, a WINE-ra épülő speciális programcsomagjairól ismert CodeWeavers a napokban adta ki CrossOver Plugin nevű termékének újabb verzióját. A CrossOver Plugin lehetővé teszi bármelyik nagyobb linuxos böngésző számára (Netscape 4.7x és 6.2.x, Konqueror 2.2.2-től, Mozilla 0.9.x fölött és Opera 6.0), hogy windowsos böngészőbövítményeket használjon.

Az új CrossOver Plugin által támogatott bővítmények listája a codeweavers.com-on olvasható, a legfontosabb újdonság talán a Macromedia Flash hatos verziójának támogatása, de a program szinte minden ismert windowsos plugin linux alatti működtetésére képes, többek közt a Microsoft Word, Excel és Powerpoint Viewerek futtatására is. Jelenleg a CrossOver Plugin az egyetlen lehetőség a rengeteg site-on használt, Sorenson formátumú QuickTime filmek lejátszására.

A termék weben keresztüli rendelés esetén 25 dollárba kerül, a CD-s változat ára 35 dollár, aki kíváncsi a program működésére, az kipróbálhatja a funkcióiban nem korlátozott, ám a regisztrációra és vásárlásra minden egyes alkalommal figyelmeztető demó változatot (kb. 8MB).

a címlapról

dualsense

0

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.