Szerző: Ady Krisztián

2002. május 17. 21:56

Ismét kiszivárogtak a következő generációs Handspring Treo kommunikátor specifikációi

[ZDNet] A történelem ismétli önmagát, megint nyilvánosságra kerültek a Handspring következő generációs kommunikátorának, a Treo 270 Atlanta kódnevű készülékének adatai. A Treo 270 ezen adatok szerint színes kijelzővel, háttérvilágítással, hosszabb üzemidővel kényezteti majd a felhasználókat még az idei nyáron, legalábbis az FCC dokumentumai alapján. Az új készülék nagyon hasonló a jelenlegi modellekhez, Palm OS operációs rendszert futtat, a Handspring saját Blazer webböngészőjét használja az egyedi SMS alkalmazás mellett.

HIRDETÉS

[ZDNet] A történelem ismétli önmagát, megint nyilvánosságra kerültek a Handspring következő generációs kommunikátorának, a Treo 270 "Atlanta" kódnevű készülékének adatai. A Treo 270 ezen adatok szerint színes kijelzővel, háttérvilágítással, hosszabb üzemidővel kényezteti majd a felhasználókat még az idei nyáron, legalábbis az FCC dokumentumai alapján. Az új készülék nagyon hasonló a jelenlegi modellekhez, Palm OS operációs rendszert futtat, a Handspring saját Blazer webböngészőjét használja az egyedi SMS alkalmazás mellett.

Bár a Treo 270 színes kijelzővel rendelkezik, a Handspring hosszabb üzemidőt ígér, mint amit a monokróm Treo 180 nyújt: három órás beszélgetési időt a 2,5 órassal szemben, 3.7 V-os, 850 mAH-ás Li-Ion akkumulátort használva.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Treo 270 támogatja-e a GPRS szolgáltatást, bár ez "evidens lenne". Az FCC dokumentumai csak GSM hívásokról szólnak. A készülék ugyanazt a GSM modult használja mint a Treo 180, de szoftverfrissítés segítségével ez a modul elméletileg GPRS kompatibilissá tehető.

Az értesüléseket a Handspring természetesen nem erősítette meg, mivel nem nyilatkozik még be nem jelentett termékekről...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 17:35

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.