:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 16. 11:46

Az Ericsson szállít MMS technológiát a T-Mobile részére

A T-Mobile az Ericssont választotta a multimédiás üzenetkezelési technológia szállítására és telepítésére GSM/GPRS/UMTS

[HWSW] A T-Mobile az Ericssont választotta a multimédiás üzenetkezelési technológia szállítására és telepítésére GSM/GPRS/UMTS hálózatukban. Miután Magyarországon a Westel (a T-Mobile International leányvállalata) sikeresen beindította MMS szolgáltatását, a T- Mobile idén nyáron Németországban, Ausztriában és az Egyesült Királyságban tervezi az MMS bevezetését, majd ezt további országok követnék.

A hálózat MMS-alkalmasságának "szíve" a multimédiás üzenetkezelő központ (Multimedia Messaging Service Center, MMS-C). Az MMS- C a hálózat nélkülözhetetlen része a multimédiás üzenetek kezelése, tárolása, átvitele és átalakítása, illetve a számlázási adatok generálása során.

"Várakozással nézünk elébe, hogy segíthessük a T-Mobile-nak a multimédiás üzenetkezelés bevezetésében, ezáltal elérhetové téve a multimédiás szolgáltatásokat ügyfeleik részére" -- nyilatkozta Ingvar Larsson, az Ericsson szolgáltatási hálózatok és alkalmazások részlegének alelnöke és ügyvezető igazgatója.

"Ez az együttműködés szerves része a T-Mobile mobil-adatátvitel iránti elkötelezettségének. Az előrejelzések szerint az üzenetküldés hatalmas népszerűségnek örvend majd, és kulcsfontosságú szerepet fog játszani ezen szolgáltatások tömeges elterjedésének felgyorsításában" -- nyilatkozta Hamid Akhavan, a T-Mobile International európai műszaki igazgatója.

Az MMS kiszélesíti a mobil-mobil üzenetküldési lehetőségeket azáltal, hogy lehetővé teszi a szövegen kívül színes képek, animációk, audio- és videoklipek küldését is. Ez megnyitja az utat az olyan tartalomban gazdag alkalmazások és szolgáltatások előtt, mint például az elektronikus képeslap, rajzfilmek és multimédiás prezentációk.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 06:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.