Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 16. 11:46

Az Ericsson szállít MMS technológiát a T-Mobile részére

A T-Mobile az Ericssont választotta a multimédiás üzenetkezelési technológia szállítására és telepítésére GSM/GPRS/UMTS

HIRDETÉS

[HWSW] A T-Mobile az Ericssont választotta a multimédiás üzenetkezelési technológia szállítására és telepítésére GSM/GPRS/UMTS hálózatukban. Miután Magyarországon a Westel (a T-Mobile International leányvállalata) sikeresen beindította MMS szolgáltatását, a T- Mobile idén nyáron Németországban, Ausztriában és az Egyesült Királyságban tervezi az MMS bevezetését, majd ezt további országok követnék.

A hálózat MMS-alkalmasságának "szíve" a multimédiás üzenetkezelő központ (Multimedia Messaging Service Center, MMS-C). Az MMS- C a hálózat nélkülözhetetlen része a multimédiás üzenetek kezelése, tárolása, átvitele és átalakítása, illetve a számlázási adatok generálása során.

"Várakozással nézünk elébe, hogy segíthessük a T-Mobile-nak a multimédiás üzenetkezelés bevezetésében, ezáltal elérhetové téve a multimédiás szolgáltatásokat ügyfeleik részére" -- nyilatkozta Ingvar Larsson, az Ericsson szolgáltatási hálózatok és alkalmazások részlegének alelnöke és ügyvezető igazgatója.

"Ez az együttműködés szerves része a T-Mobile mobil-adatátvitel iránti elkötelezettségének. Az előrejelzések szerint az üzenetküldés hatalmas népszerűségnek örvend majd, és kulcsfontosságú szerepet fog játszani ezen szolgáltatások tömeges elterjedésének felgyorsításában" -- nyilatkozta Hamid Akhavan, a T-Mobile International európai műszaki igazgatója.

Az MMS kiszélesíti a mobil-mobil üzenetküldési lehetőségeket azáltal, hogy lehetővé teszi a szövegen kívül színes képek, animációk, audio- és videoklipek küldését is. Ez megnyitja az utat az olyan tartalomban gazdag alkalmazások és szolgáltatások előtt, mint például az elektronikus képeslap, rajzfilmek és multimédiás prezentációk.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:22

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.