Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 13. 14:00

Nyugdíjba vonul a Citrix Systems pénzügyi vezérigazgatója

HIRDETÉS

John P. Cunningham
John P. Cunningham
Az év végén nyugdíjba vonul a Citrix Systems pénzügyi vezérigazgatója, John P. Cunningham -- jelentette be a vállalat. A 64 éves vezető a pénzügyi vezérigazgatói poszt mellett a pénzügyi osztály alelnöki tisztségét is betöltötte. A vállalat megkezdte Cunningham utódának keresését, amely folyamatban maga Cunningham is segédkezik majd.

"Nagyon szerettem a Citrixnél dolgozni" -- mondta a nyugdíjba készülő vezető. "Az itt dolgozó emberek a szakma legjobbjai közé tartoznak és biztos vagyok benne, hogy a Citrix a jövőben is sikeres cég lesz. Azonban én már régóta foglalkoztam a nyugdíjba vonulás gondolatával és alig várom, hogy több időt tölthessek a családommal."

"Nagyon hálás vagyok Johnnak az elmúlt három évért, a befektetett energiárért és az elkötelezettségért. Nagyon örülök, hogy velünk marad, amíg meg nem találjuk az utódát" -- nyilatkozta Mark Templeton, a Citrix elnök-vezérigazgatója.

John Cunningham 1999-ben került a Citrixhez, előtte a Wang Systems pénzügyi vezérigazgatója illetve a Boston Optical elnöke volt. Korábban az IBM-nél dolgozott, előtte a Maytag Corporation és a Whirlpool pénzügyi vezérigazgatója volt.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:59

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.