Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 13. 11:08

A Sun leköszönő elnöke a Netezza igazgatótanácsának tagja lesz

HIRDETÉS

Ed Zander
Ed Zander
A Sun Microsystems júliusban leköszönő elnöke, Ed Zander bejelentette, hogy a nemrég alakult bostoni Netezza igazgatótanácsának tagja lesz. A Netezza olyan számítógéprendszereket tervez és értékesít, amelyek ügyféladatokat és marketinginformációkat elemeznek.

Jit Saxena, a Netezza vezérigazgatója és Zander egy interjúban kizárták, hogy a Sun leköszönő elnöke a Netezza első embere lenne. "Csak az igazgatótanács tagja leszek, semmi több" -- mondta Zander, aki július 1-i hatállyal mondott le a Sun elnöki posztjáról. Zander korábban nem zárta ki, hogy esetleg egy másik cégnél vállaljon vezető tisztséget.

A Netezza két-három hónapon belül megkezdi rendszereinek -- hardverek és szoftverek együttesének -- szállítását. Az árak 500 ezer dollár körül kezdődnek majd.

"Ezek egy speciális üzleti feladat elvégzésére alkalmas készülékek" -- mondta Zander hozzátéve, hogy a vállalatoknak egyre jobb és egyre olcsóbb rendszerekre van szükségük az ügyfelek és a saját adataiknak az elemzésére.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:39

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.