Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. május 13. 11:33

Új internetes lap: #root.hu

Új internetes lap indult ma hajnalban root.hu címmel. A leginkább a Freeweb.hu szolgáltatásáról ismert SWI Kommunikációs Kft. kiadásában megjelenő on-line lap rendszergazdáknak, webmastereknek, de érdeklődőknek is nyújt információkat a számítástechnika, s leginkább az operációs rendszerek világából.

HIRDETÉS

[HWSW] Új internetes lap indult ma hajnalban root.hu címmel. A leginkább a Freeweb.hu szolgáltatásáról ismert SWI Kommunikációs Kft. kiadásában megjelenő on-line lap rendszergazdáknak, webmastereknek, de érdeklődőknek is nyújt információkat a számítástechnika, s leginkább az operációs rendszerek világából.

A hírekkel, tippekkel, trükkökkel és hogyanokra adott magyarázatokkal, leírásokkal szolgáló lap -- rovatai szerint -- elsősorban Windows, Linux, Unix, Novell Netware és Mac OS rendszerekkel foglalkozik. A lap egyszerű, grafikus nehezékeket mellőző, skinezhető megjelenéssel igyekszik megfelelni a böngészőfüggetlenség elvárásainak.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:31

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.