Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. május 13. 11:33

Új internetes lap: #root.hu

Új internetes lap indult ma hajnalban root.hu címmel. A leginkább a Freeweb.hu szolgáltatásáról ismert SWI Kommunikációs Kft. kiadásában megjelenő on-line lap rendszergazdáknak, webmastereknek, de érdeklődőknek is nyújt információkat a számítástechnika, s leginkább az operációs rendszerek világából.

[HWSW] Új internetes lap indult ma hajnalban root.hu címmel. A leginkább a Freeweb.hu szolgáltatásáról ismert SWI Kommunikációs Kft. kiadásában megjelenő on-line lap rendszergazdáknak, webmastereknek, de érdeklődőknek is nyújt információkat a számítástechnika, s leginkább az operációs rendszerek világából.

A hírekkel, tippekkel, trükkökkel és hogyanokra adott magyarázatokkal, leírásokkal szolgáló lap -- rovatai szerint -- elsősorban Windows, Linux, Unix, Novell Netware és Mac OS rendszerekkel foglalkozik. A lap egyszerű, grafikus nehezékeket mellőző, skinezhető megjelenéssel igyekszik megfelelni a böngészőfüggetlenség elvárásainak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról