Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. május 13. 11:33

Új internetes lap: #root.hu

Új internetes lap indult ma hajnalban root.hu címmel. A leginkább a Freeweb.hu szolgáltatásáról ismert SWI Kommunikációs Kft. kiadásában megjelenő on-line lap rendszergazdáknak, webmastereknek, de érdeklődőknek is nyújt információkat a számítástechnika, s leginkább az operációs rendszerek világából.

[HWSW] Új internetes lap indult ma hajnalban root.hu címmel. A leginkább a Freeweb.hu szolgáltatásáról ismert SWI Kommunikációs Kft. kiadásában megjelenő on-line lap rendszergazdáknak, webmastereknek, de érdeklődőknek is nyújt információkat a számítástechnika, s leginkább az operációs rendszerek világából.

A hírekkel, tippekkel, trükkökkel és hogyanokra adott magyarázatokkal, leírásokkal szolgáló lap -- rovatai szerint -- elsősorban Windows, Linux, Unix, Novell Netware és Mac OS rendszerekkel foglalkozik. A lap egyszerű, grafikus nehezékeket mellőző, skinezhető megjelenéssel igyekszik megfelelni a böngészőfüggetlenség elvárásainak.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról