Szerző: Ady Krisztián

2000. április 22. 22:48

Daikatana hang-probléma?

Bár a demó még nem jött le, a 3D Sound Surge már visszajelzést is kapott egy szerencsés olvasótól. A probléma szerinte a 3D hanggal van, várakozásaival ellentétben a hangok nagyon előlről jönnek:

"Daikatana doesn't appear to have any 3D sound and it's quite obvious. The sound is very "frontal". All the music and most of the sounds are recorded in MP3 format - which is good, but that's about all I found that was interesting about the game."

Nincs infó milyen hangkártyával rendelkezett a kedves olvasó, de ha valóban így van és figyelembe vesszük a demó méretét, nem ártott volna a hanggal is foglalkozni picit...

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.