:

Szerző: sammer

2000. április 22. 06:53

Zeus: Master of Olympus

Az

Az Impressions Games és a Sierra Studios ma bejelentette a városépítő sorozatuk hatodik darabját Zeus: Master of Olympus néven. Az ősi Görögország klasszikus civilizációja szerepel a játékban, ami tele van hősökkel, istenekkel és egyéb legendás teremtményekkel. A Zeus a politika és a kereskedelem játéka, ahol a játékos belemerülhet az ősi Görögország mindennapi életébe. Játék közben olyan híres városokat építhetünk fel, mint Athen vagy Sparta, irányíthatjuk a fejlődését, kereskedhetünk, hősöket toborozhatunk hogy megszabadítsa városunkat a szörnyektől, vagy éppen istenünket hívhatjuk segítségűl szorult helyzetben. A játék weblapjáról letölthető egy 8 MB-os tralier.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.