Szerző: sammer

2000. április 22. 06:53

Zeus: Master of Olympus

Az

HIRDETÉS

Az Impressions Games és a Sierra Studios ma bejelentette a városépítő sorozatuk hatodik darabját Zeus: Master of Olympus néven. Az ősi Görögország klasszikus civilizációja szerepel a játékban, ami tele van hősökkel, istenekkel és egyéb legendás teremtményekkel. A Zeus a politika és a kereskedelem játéka, ahol a játékos belemerülhet az ősi Görögország mindennapi életébe. Játék közben olyan híres városokat építhetünk fel, mint Athen vagy Sparta, irányíthatjuk a fejlődését, kereskedhetünk, hősöket toborozhatunk hogy megszabadítsa városunkat a szörnyektől, vagy éppen istenünket hívhatjuk segítségűl szorult helyzetben. A játék weblapjáról letölthető egy 8 MB-os tralier.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 22:26

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.