Szerző: Ady Krisztián

2002. május 7. 23:28

Hamarosan kapható a Packard Bell PocketGear 2060 kéziszámítógépe

[PDAfrance] Interneten fellelhető források szerint hamarosan megvásárolható lesz a Packard Bell Pocket PC PocketGear 2060 típusjelzésű kéziszámítógépe, mely az NEC Computer (a Packard bell divíziója) Mobile Pro E300 gépének ikertestvére. A várható ár egy kicsit magasnak tűnik, egyetlen euró híján 700 euróba fog kerülni a készülék. A kéziszámítógépről már láthattunk képeket a hannoveri CeBIT-en is.

HIRDETÉS

[PDAfrance] Interneten fellelhető források szerint hamarosan megvásárolható lesz a Packard Bell Pocket PC PocketGear 2060 típusjelzésű kéziszámítógépe, mely az NEC Computer (a Packard bell divíziója) Mobile Pro E300 gépének "ikertestvére". A várható ár egy kicsit magasnak tűnik, egyetlen euró híján 700 euróba fog kerülni a készülék. A kéziszámítógépről már láthattunk képeket a hannoveri CeBIT-en is.


Kattints a képre!

A PocketGear 2060 súlya 146 gramm, s csupán 14,8 mm vastag. 206 MHz-es ARM processzor hajtja, 64MB memóriáját SecureDigital vagy MultiMedia Card memóriakártyákkal bővíthetjük. Kijelzője 65000 szín megjelenítésére képes. A készülék a Compaq iPAQ-hoz hasonló "kabátokkal" lesz bővíthető.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:50

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.