Szerző: Ady Krisztián

2002. május 7. 23:28

Hamarosan kapható a Packard Bell PocketGear 2060 kéziszámítógépe

[PDAfrance] Interneten fellelhető források szerint hamarosan megvásárolható lesz a Packard Bell Pocket PC PocketGear 2060 típusjelzésű kéziszámítógépe, mely az NEC Computer (a Packard bell divíziója) Mobile Pro E300 gépének ikertestvére. A várható ár egy kicsit magasnak tűnik, egyetlen euró híján 700 euróba fog kerülni a készülék. A kéziszámítógépről már láthattunk képeket a hannoveri CeBIT-en is.

[PDAfrance] Interneten fellelhető források szerint hamarosan megvásárolható lesz a Packard Bell Pocket PC PocketGear 2060 típusjelzésű kéziszámítógépe, mely az NEC Computer (a Packard bell divíziója) Mobile Pro E300 gépének "ikertestvére". A várható ár egy kicsit magasnak tűnik, egyetlen euró híján 700 euróba fog kerülni a készülék. A kéziszámítógépről már láthattunk képeket a hannoveri CeBIT-en is.


Kattints a képre!

A PocketGear 2060 súlya 146 gramm, s csupán 14,8 mm vastag. 206 MHz-es ARM processzor hajtja, 64MB memóriáját SecureDigital vagy MultiMedia Card memóriakártyákkal bővíthetjük. Kijelzője 65000 szín megjelenítésére képes. A készülék a Compaq iPAQ-hoz hasonló "kabátokkal" lesz bővíthető.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

1

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.