:

Szerző: Ady Krisztián

2002. május 7. 18:04

Az Analog Devices az E3 rendezvényen demonstrálja SoundMAX Cadenza audiorendszerét

[3DSoundSurge] Az Analog Devices mai bejelentése szerint a május 22-24. között Los Angelesben megtartott Electronic Entertainment Expo (E3) kiállításon tekinthetik meg az érdeklődők a cég audiotechnológiáit, újabb fejlesztéseit. A SoundMAX SPX technológiát használó játékokon, SMartTools fejlesztői eszközön túl az új SoundMAX Cadenza Digital Audio System rendszerrel is megismerkedhetnek a kiállítást látogatók.

[3DSoundSurge] Az Analog Devices mai bejelentése szerint a május 22-24. között Los Angelesben megtartott Electronic Entertainment Expo (E3) kiállításon tekinthetik meg az érdeklődők a cég audiotechnológiáit, újabb fejlesztéseit. A SoundMAX SPX technológiát használó játékokon, SMartTools fejlesztői eszközön túl az új "SoundMAX Cadenza Digital Audio System" rendszerrel is megismerkedhetnek a kiállítást látogatók.

Az idei előadásokon az Analog Devices a következő demonstrációkat mutatja be:

  • Játékokat, melyek a SoundMAX SPX "Animated Audio" technológiát használják -- Test Drive (Xbox és PS2), Diehard: Nakatomi Plaza (PC), MotoRacer 3 (PC), Kinetica (PS2) és az Enigma: Rising Tide (PC).

  • "SoundMAX Audio Rendering Technology Toolkit (SMartTools)" -- A SmartTools a játékfejlesztők munkáját könnyíti meg, a SoundMAX SPX "Animated Audio" realsztikus effektek elkészítésében nyújt segítséget. A program az Xbox és PS2 konzolokra játékot készítő fejlesztők számára érhető el.

  • SoundMAX Cadenza Digital Audio System -- az új rendszer teljesen feleslegessé teheti hangkártya használatát. A technológiát alkalmazó kodeket alaplapokra integrál(hat)ják, megfelelő teljesítményt és nagy kompatibiliitást nyújt. A rendszer DirectSound3D, EAX, A3D és egyéb API-kat támogat a SoundMAX saját technológiái mellett.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 05:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.