Szerző: sammer

2000. április 22. 04:22

A Daikatana GOLD!

HIRDETÉS

A Daikatana-ról az utóbbi időkben már hetente jöttek friss hírek, hogy kész van, tesztelik és csak találgatni lehetett, hogy mikor is lesz végre belőle valami. Az Eidos most megtörte a jeget, és bejelentette, hogy a Daikatana mesterlemezre került! Igen ez nem áprilisi tréfa, mostmár csak azt kell megvárni, hogy legyártsák a CD-ket, és valaki ebben az országban is elkezdje forgalmazni. A bejelentéssel egyidőben a kiadó elmondta a játék alapvető tulajdonságait is:

  • 24 részletesen kidolgozott pálya, ami a történelem négy jellegzetes korszakában játszódik: Norvégia: időszámításunk előtt 560, Görögország: i.e. 1200, San Francisco i.sz. 2030 és Japán i.sz. 2455-ben játszódik.
  • Több, mint 60 intelligens és aprólékosan kidolgozott szörny és ellenség
  • 25 egyedülálló fegyver (egyedülálló?? Csak nehogy abba a hibába essenek, mint az eredeti Unreal készítői, ahol a páratlan fegyverek multiplayerben "kissé" használhatatlanok voltak)
  • A korszakokra jellemző környezet, fegyverek, művészeti stílusok, zene és teremtmények
  • Nagy hangsúly a multiplayer lehetőségen, ahol egyszerre hárman is végigjátszhatjuk a történetet (ami valószínűleg nagyon jól sikerült, köszönhetően a hosszú fejlesztési időnek), és lesz hagyományos deathmatch lehetőség akár az interneten is.
a címlapról

for the win

3

Windowsra is befutott a Flutter

2020. szeptember 24. 11:59

A Google keresztplatformos fejlesztői keretrendszerével - alfa címke alatt - már windowsos alkalmazások is készíthetők.