Szerző: Ady Krisztián

2002. május 6. 19:31

Frissítve: Már az Xbox-játékok is illegális másolók áldozataivá váltak

[CDR-Info] Az Xbox-játékok is illegális másolók áldozataivá váltak. Az interneten terjedő pletykáknak egy weboldal szolgál alapul: a [PS2 News!] adatai szerint pillanatnyilag 43 Xbox konzolra készült játék kalózváltozata érhető el, vagy lesz elérhető bizonyos csatornákon keresztül. A ProjectX csoport állítása szerint ezek a játékok futottak az Xbox fejlesztői változatán, de azt -- nyilván -- nem tudják garantálni, hogy úgynevezett modchipek nélkül a kereskedelmi változaton is elindulnak.

[CDR-Info] Az Xbox-játékok is illegális másolók áldozataivá váltak. Az interneten terjedő pletykáknak egy weboldal szolgál alapul: a [PS2 News!] adatai szerint pillanatnyilag 43 Xbox konzolra készült játék kalózváltozata érhető el, vagy lesz elérhető bizonyos csatornákon keresztül. A ProjectX csoport állítása szerint ezek a játékok futottak az Xbox fejlesztői változatán, de azt -- nyilván -- nem tudják garantálni, hogy úgynevezett "modchipek" nélkül a kereskedelmi változaton is elindulnak.

Amennyiben egy játék méreteiben megfelel, sima CD-lemezre kiírva is működhet a kalózmásolat, nem szükséges feltétlenül DVD-t használni. Az XBox, úgy tűnik, nem ellenőrzi a használt média tipusát, a PS2 konzolhoz hasonlóan.

Egyes tapasztalatok szerint a kereskedelmi forgalomba került Xbox konzolok egyszer írható DVD-R, valamint többször írható DVD-RW és CD-RW lemezeket fogadnak. A kalózmásolat kiírására a csoport szerint bármilyen ISO "MODE1/2048" formátumot kezelni képes program megfelel.

Frissítve:

A feltörést bizonyító videó (xbox.zip) saját FTP-szerverünkről is letölthető!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról