:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 6. 14:27

Szokatlanul bőséges szoftvermelléklettel érkezik az MSI GeForce4 Ti 4200 kártyája

Hamarosan az MSI is bemutatja GeForce4 Ti 4200 chipes grafikus kártyáját, amely bőséges szoftvermelléklettel rendelkezik.

Hamarosan az MSI is bemutatja GeForce4 Ti 4200 chipes grafikus kártyáját, amely bőséges szoftvermelléklettel rendelkezik.

A kártyán található chip és 64 MBytse DDR memória órajele mindenben megegyezik az NVIDIA által ajánlott specifikációkkal (225/500 MHz), a videojelet a monitorcsatlakozón kívül DVI és S-Video kábelen is elvezethetjük.

A teljesen hétköznapinak mondható hardver mellett sokkal inkább említést érdemel a bőséges szoftvermelléklet, amely egyébként minden MSI GeForce4 kártyának sajátja: a szokásos segédprogramokon (Live Update, 3D!Turbo, stb.) kívül egy videoszerkesztő (InterVideo WinProducer), egy videokonvertáló (InterVideo WinCoder), egy DVD-lejátszó (MSI DVD) és három teljes verziós játék (No One Lives Forever, Aquanox, Sacrifice) is található a mellékelt lemezeken. Ezen felül számos népszerű játék (SWAT3, Comanche 4, Serious Sam) demóváltozata is a dobozban lapul.

Az MSI GeForce4 Ti 4200 várható ára 200 euró, azaz mintegy 48 ezer forint.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.