:

Szerző: mz

2000. április 21. 22:37

Hyperwave - Siemens együttműködés

A Hyperwave AG és a Siemens AG Információs és Kommunikációs Hálózatok ágazata megállapodtak, hogy technológiai partnerekként együttműködnek a tudás- és információmenedzsment területén. Az Internet számára kifejlesztett Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) használatával a két gyártó cég integrálni fogja a Hyperwave Információs Portálját a DirX szerverrel, a Siemens LDAP/X.500 directory szolgáltatásával.
E technológiák kombinálásával az információs portál-profilok alkalmazásával megnyílik a lehetőség arra, hogy a vállalatok megbízhatóan azonosíthassák vevőiket, partnereiket, saját munkavállalóikat és a rendszerek határain átnyúlva kezelhessék őket.
A rendszerintegrátor, a müncheni CMG Industrie GmbH olyan rugalmasra tervezte az interfészt, hogy bármely vevő-specifikus adatséma elérése megvalósítható a DirX-ben.
A Hyperwave új terméke, az Információs Portál teljesen új megoldás a portál-technológiában: az információk elérése egyéni hozzáférési utakon lehetséges. A felhasználók maguk dönthetik el, hogy valamely standard Web-böngészővel érik el a keresett információt, megszokott Windows-alkalmazásukból használják a portált, vagy a Windows-Explorert alkalmazzák.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 16:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.