Szerző: mz

2000. április 21. 22:37

Hyperwave - Siemens együttműködés

A Hyperwave AG és a Siemens AG Információs és Kommunikációs Hálózatok ágazata megállapodtak, hogy technológiai partnerekként együttműködnek a tudás- és információmenedzsment területén. Az Internet számára kifejlesztett Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) használatával a két gyártó cég integrálni fogja a Hyperwave Információs Portálját a DirX szerverrel, a Siemens LDAP/X.500 directory szolgáltatásával.
E technológiák kombinálásával az információs portál-profilok alkalmazásával megnyílik a lehetőség arra, hogy a vállalatok megbízhatóan azonosíthassák vevőiket, partnereiket, saját munkavállalóikat és a rendszerek határain átnyúlva kezelhessék őket.
A rendszerintegrátor, a müncheni CMG Industrie GmbH olyan rugalmasra tervezte az interfészt, hogy bármely vevő-specifikus adatséma elérése megvalósítható a DirX-ben.
A Hyperwave új terméke, az Információs Portál teljesen új megoldás a portál-technológiában: az információk elérése egyéni hozzáférési utakon lehetséges. A felhasználók maguk dönthetik el, hogy valamely standard Web-böngészővel érik el a keresett információt, megszokott Windows-alkalmazásukból használják a portált, vagy a Windows-Explorert alkalmazzák.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról