Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 3. 09:08

Lemondott a Handspring pénzügyi vezérigazgatója

Bernard Whitney
Bernard Whitney
A Handspring bejelentette, hogy személyes okok miatt lemondott és július 1-én távozik a cég pénzügyi vezérigazgatója, Bernard Whitney. A 45 éves vezető 1999 júniusa óta töltötte be ezt a tisztséget.

A vállalat sajtóközleménye szerint egy fejvadász céget kértek fel Whitney utódának felkutatására. A pénzügyi vezérigazgató váratlan távozása nem sokkal azután történt, hogy a Handspring a vártnál lényegesen gyengébb negyedévet zárt és bejelentette, hogy a harmadik helyett csupán a negyedik negyedévre tudja elérni a nyereséges működést.

A vállalat legújabb terméke, a mobiltelefont és kéziszámítógépet egyesítő Treo kommunikátor bár jól fogy, a Handspring szerint időre van szükség ahhoz, hogy a potenciális vevők felismerjék az előnyeit.

A vállalat részvényeinek árfolyama Whitney lemondása után 7,9 százalékkal 2,27 dollárra csökkent.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról