Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 3. 09:08

Lemondott a Handspring pénzügyi vezérigazgatója

HIRDETÉS

Bernard Whitney
Bernard Whitney
A Handspring bejelentette, hogy személyes okok miatt lemondott és július 1-én távozik a cég pénzügyi vezérigazgatója, Bernard Whitney. A 45 éves vezető 1999 júniusa óta töltötte be ezt a tisztséget.

A vállalat sajtóközleménye szerint egy fejvadász céget kértek fel Whitney utódának felkutatására. A pénzügyi vezérigazgató váratlan távozása nem sokkal azután történt, hogy a Handspring a vártnál lényegesen gyengébb negyedévet zárt és bejelentette, hogy a harmadik helyett csupán a negyedik negyedévre tudja elérni a nyereséges működést.

A vállalat legújabb terméke, a mobiltelefont és kéziszámítógépet egyesítő Treo kommunikátor bár jól fogy, a Handspring szerint időre van szükség ahhoz, hogy a potenciális vevők felismerjék az előnyeit.

A vállalat részvényeinek árfolyama Whitney lemondása után 7,9 százalékkal 2,27 dollárra csökkent.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:46

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.