Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. május 2. 17:58

Új díjcsomagok az Axelerótól

Új, alapdíjas és percdíjazású díjcsomagokat vezet be az Axelero május 2-ától. A díjak magukban fogalják a távközlési költségeket is. A három új díjcsomag:

HIRDETÉS

[HWSW] Új, alapdíjas és percdíjazású díjcsomagokat vezet be az Axelero május 2-ától. A díjak magukban fogalják a távközlési költségeket is. A három új díjcsomag:

névhavidíjpercdíj
hétköznapokon
7-18 h
percdíj
minden más időszakban
Kombi Nonstop1.250,-7,507,50
Kombi Otthon1.850,-6,905,-
Kombi Nappal2.500,-6,306,90

A közölt árak az áfá-t is tartalmazzák.

Új díjcsomagokkal egyidőben megszűnik három régi, hasonló konstrukciójú csomag: a Start, Kombi Alfa és Kombi 3000. A csomagok jól illeszkednek a Matáv közeljövőben megszüntetni kívánt kedvezményei kapcsán előállott, az internetezés távközlési költségeit jellemző helyzethez.

A díjcsomagokról részletesen az Axelero honlapján találni bővebb információt.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 16:17

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.