:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 2. 15:06

Todd Bradley lett a Palm hardverekért felelős részlegének elnöke

A Palm Todd Bradley működésért felelős vezérigazgatót nevezte ki a hardverekkel és szoftvertermékekkel foglalkozó Solutions Group elnökévé.

A Palm Todd Bradley működésért felelős vezérigazgatót nevezte ki a hardverekkel és szoftvertermékekkel foglalkozó "Solutions Group" elnökévé.

A Palm Solutions Group a Palm kéziszámítógépekkel, a rájuk írt szoftverekkel és bővítési lehetőségekkel foglalkozik. A vállalat második része, a PalmSource a Palm OS operációs rendszer fejlesztéséért és licenceléséért felelős.

A 43 éves Bradley 2001 júniusában került a Palmhoz, előtte a Gatewatnél, a GE Capitalnél, a Dunn and Bradstreetnél és a Federal Expressnél dolgozott. Diplomáját üzemgazdaságból szerezte.

Jól értesültek tudni vélik, hogy a Palm a jövőben teljesen önálló vállalattá szervezné a PalmSource részleget. Egyesek már az új vállalat igazgatótanácsának tagjait is ismeni vélik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 00:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.