Szerző: Vörös Péter

2002. május 7. 09:15

A Cisco új hozzáférési routereket kínál

[CNET, Reuters] A Cisco Systems a múlt héten bejelentette, hogy 14 új, alacsony és közepes kategóriájú hozzáférési routert kínál.

[CNET, Reuters] A Cisco Systems a múlt héten bejelentette, hogy 14 új, alacsony és közepes kategóriájú hozzáférési routert kínál.

A San Jose (Kalifornia) központú Cisco, a világ legnagyobb internetes berendezéseket gyártó vállalata közölte, hogy az új 3700 Series routerek egy dobozban nyújtják mindazt a vevőknek, ami egy internet/vállalati switchtől elvárható.

A Cisco közölte, hogy az új termékek nagyobb sebességet és biztonságot nyújtanak, valamint több memóriát a sokkal bonyolultabb szoftverekhez, mindez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy kifinomultabban irányítsák az adatforgalmat például a fiókok és az otthonról dolgozó alkalmazottak között.

A Cisco azt is elmondta, hogy az új dobozok és a meglévő 800, 1700, ill. 2600 Series termékcsaládok továbbfejlesztései azt célozzák, hogy olyan ügyfeleket nyerjenek meg, amelyek többet akarnak kihozni az IT-technológiákra kiadott pénzükből egy olyan időszakban, amikor az IT-kiadások csökkennek a tágabb gazdasági lassulás közepette.

A Cisco vezető helyen áll a hozzáférési routerek piacán, a cég részesedése az elemzők szerint 85-95% körül van, közölte Ian Pennell, a vállalat hozzáférési router részlegének vezetője.

A cég ezenkívül bemutatta a csúcskategóriájú 7300, 7400, 7500, ill. 7600 Series router termékcsaládba tartozó berendezéseinek továbbfejlesztett változatait is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról