:

Szerző: Barna József

2002. április 30. 20:24

Új nForce-meghajtókat adott ki az NVIDIA

[NVNews] Az NVIDIA ma tette elérhetővé nForce alaplapi chipkészleteihez szánt Unified Driver Package csomagjának legújabb verzióját (v1.05).

[NVNews] Az NVIDIA ma tette elérhetővé nForce alaplapi chipkészleteihez szánt Unified Driver Package csomagjának legújabb verzióját (v1.05).

Az új driver Windows 98SE, ME, 2000 és XP operációs rendszerekhez tölthető le, és az nForce 220D/415/420/420D lapkakészletekhez használható. Noha a cég nem volt túl bőbeszédű az újdonságokkal kapcsolatban, mindenképpen kiemelendő, hogy az MCP immár támogatja a hátsó hangfalak sztereó megszólaltatását. A frissítés ezen túlmenően nem részletezett kompatibilitási problémákat javít és számos nyelven, köztük magyarul is képes hozzánk szólni.

A különféle operációs rendszerekhez készült nForce-driverek az NVIDIA honlapjáról kiindulva tölthetőek le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 05:56

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.