Szerző: Bodnár Ádám

2002. április 30. 14:20

Az Iomega szállítja 40x12x48 sebességű FireWire felületű külső CD-RW meghajtóját

Az Iomega Corporation bejelentette, hogy a mai naptól kapható az üzletekben a vállalat 40x12x48 sebességű, FireWire felületű külső CD-RW-meghajtója.

Az Iomega Corporation bejelentette, hogy a mai naptól kapható az üzletekben a vállalat 40x12x48 sebességű, FireWire felületű külső CD-RW-meghajtója.

A meghajtó 40x sebességgel írja, 12x sebességgel újraírja és 48x sebességgel olvassa a lemezeket és a gyártó tájékoztatása szerint 32x DAE (Digital Audio Extraction) sebességre képes, azaz egy 60 perces audio-CD tartalmát hozzávetőleg 3 perc alatt képes "rippelni". A meghajtót természetesen pufferkiürülés elleni védelemmel is ellátták.

A készülékhez az Iomega HutBurn szoftvert mellékelik, amely egyszerű kezelőfelülete révén bárki számára könnyen lehetővé teszi a CD-írást és -másolást, extra funkcióként pedig a CD-borító is elkészíthető vele. A csomagban a meghajtó, egy FireWire kábel, egy audiokábel, egy külső tápegység és egy CD-R lemez mellett megtalálható az Adobe ActiveShare és a MusicMatch Jukebox szoftver is.

Az Iomega CD-RW 40x12x48 FireWire meghajtó ajánlott kiskereskedelmi ára 299 dollár, azaz mintegy 80 ezer forint.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról