:

Szerző: roberto

2002. április 30. 11:48

Hibásnak bizonyult az W3C webszerkesztő és böngészőprogramja, de már elérhető a javított kiadás: Amaya 6.1

[W3C] Hibásnak bizonyult a World Wide Web Consortium által fejlesztett Amaya nevű program hatos verziója. Alig egy héttel a a 6.0 kiadása után a webszerkesztő és böngészőprogram fejlesztői tegnap új kiadással jelentkeztek, amelyben az előző verzió néhány platformspecifikus (GTK, Windows) és elég sok platformfüggetlen hibáját javították ki, ez a HTTP-kezelés, a CSS-kezelés, a felhasználói felület és a megjegyzéskezelő kódját érintette. A változások részletesebb listája a www.w3c.org-on olvasható, a forráskódot és a Windowsra, Linuxra, illetve Solarisra fordított bináris csomagokat ugyaninnen tölthetjük le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 00:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.