Szerző: Ady Krisztián

2002. április 29. 20:59

Titokban frissült a TiVo digitális videofelvevők szoftvere

[ZDNet] Titokban frissült a TiVo digitális videomagnók szoftvere, adta hírül a ZDNet. A TiVo szoftvere 3.0-ás változatával töltötte fel a cég szolgáltatását igénybevevő felhasználók készülékeit, akik ebből természetesen semmit sem vettek észre. Az új szoftverre elsősorban az újonnan bevezetendő szolgáltatások miatt volt szükség, de mintegy mellékesen azt is lehetővé teszi, hogy az első generációs készülékekhez ne kelljen külön szoftvert fejleszteni.

[ZDNet] Titokban frissült a TiVo digitális videomagnók szoftvere, adta hírül a ZDNet. A TiVo szoftvere 3.0-ás változatával töltötte fel a cég szolgáltatását igénybevevő felhasználók készülékeit, akik ebből természetesen semmit sem vettek észre. Az új szoftverre elsősorban az újonnan bevezetendő szolgáltatások miatt volt szükség, de mintegy "mellékesen" azt is lehetővé teszi, hogy az első generációs készülékekhez ne kelljen külön szoftvert fejleszteni.

A frissítés még nem zajlott le teljesen, körülbelül két hétre van szükség az összes berendezés szoftverének cseréjére, a cég szóvivője szerint évi két szoftverfrissítés várható. Az új szoftver többek között timeshift szolgáltatást is nyújt, tehát a megállított élő adást a háttértárra rögzíti az eszköz, ezáltal onnan folytathatjuk megtekintését, ahol abbahagytuk.

A TiVo második generációs készüléke alig két hete kapható Amerikában 399 dolláros áron.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról