:

Szerző: Ady Krisztián

2002. április 29. 20:59

Titokban frissült a TiVo digitális videofelvevők szoftvere

[ZDNet] Titokban frissült a TiVo digitális videomagnók szoftvere, adta hírül a ZDNet. A TiVo szoftvere 3.0-ás változatával töltötte fel a cég szolgáltatását igénybevevő felhasználók készülékeit, akik ebből természetesen semmit sem vettek észre. Az új szoftverre elsősorban az újonnan bevezetendő szolgáltatások miatt volt szükség, de mintegy mellékesen azt is lehetővé teszi, hogy az első generációs készülékekhez ne kelljen külön szoftvert fejleszteni.

[ZDNet] Titokban frissült a TiVo digitális videomagnók szoftvere, adta hírül a ZDNet. A TiVo szoftvere 3.0-ás változatával töltötte fel a cég szolgáltatását igénybevevő felhasználók készülékeit, akik ebből természetesen semmit sem vettek észre. Az új szoftverre elsősorban az újonnan bevezetendő szolgáltatások miatt volt szükség, de mintegy "mellékesen" azt is lehetővé teszi, hogy az első generációs készülékekhez ne kelljen külön szoftvert fejleszteni.

A frissítés még nem zajlott le teljesen, körülbelül két hétre van szükség az összes berendezés szoftverének cseréjére, a cég szóvivője szerint évi két szoftverfrissítés várható. Az új szoftver többek között timeshift szolgáltatást is nyújt, tehát a megállított élő adást a háttértárra rögzíti az eszköz, ezáltal onnan folytathatjuk megtekintését, ahol abbahagytuk.

A TiVo második generációs készüléke alig két hete kapható Amerikában 399 dolláros áron.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.