Szerző: Barna József

2002. április 29. 14:15

Újabb vezető távozik a Suntól

Larry Hambly
Larry Hambly
[InfoWorld] A Sun Microsystems e hónapban immár harmadik alkalommal számol be egy felsővezető távozási szándékáról. Ezúttal Larry Hambly (55), a Sun Enterprise Services alelnöke jelentette be, hamarosan távozik a cégtól.

Az iparági veteránnak számító vezető helyét július 1-től Patricia Sueltz, a Sun Software Systems Group vezető alelnöke veszi át. Hambly szeptember 1-ig segíti a Sueltz munkáját, majd a 2003-as pénzügyi évben, azaz 2003. június 30-ig még a Sun alkalmazásában marad. A Software Systems Group új vezetőjét július 1-jén jelöli ki a cég.

Korábban Michael Lehman (51) pénzügyi vezérigazgató és John Shoemaker (59) szerverekért és processzorokért felelős vezető alelnök jelentette be, hogy július 1-jén távozik a cégtől.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról