Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 29. 11:43

Megszűnik a Mindenkinek és a 150 forintos éjszakai kedvezmény

[origo] Július 1-jétől megszűnik a Matáv két népszerű telefonos kedvezménye: a 4000 forintos havi átalányért korlátlan esti netezést biztosító Mindenkinek és a 150 forintos éjszakai kedvezmény -- értesült az [origo] .

[origo] Július 1-jétől megszűnik a Matáv két népszerű telefonos kedvezménye: a 4000 forintos havi átalányért korlátlan esti netezést biztosító Mindenkinek és a 150 forintos éjszakai kedvezmény -- értesült az [origo].

Noha a távközlési szolgáltató tavaly év elején még az internetezést támogató törekvései közé sorolta a kedvezmények fenntartását, idén már az évi százmillió forintos bevételkiesést tartva hangsúlyosabbnak, megszünteti a távközlési kedvezményeket. Az [origo] értesülése szerint azon településeken, ahol még nem elérhető az ADSL, a Matáv "ADSL-pótló díjcsomagot" kínál, mely havi 7.500 forintért biztosít 60 órányi internetezésre lehetőséget.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról