Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 29. 11:43

Megszűnik a Mindenkinek és a 150 forintos éjszakai kedvezmény

[origo] Július 1-jétől megszűnik a Matáv két népszerű telefonos kedvezménye: a 4000 forintos havi átalányért korlátlan esti netezést biztosító Mindenkinek és a 150 forintos éjszakai kedvezmény -- értesült az [origo] .

[origo] Július 1-jétől megszűnik a Matáv két népszerű telefonos kedvezménye: a 4000 forintos havi átalányért korlátlan esti netezést biztosító Mindenkinek és a 150 forintos éjszakai kedvezmény -- értesült az [origo].

Noha a távközlési szolgáltató tavaly év elején még az internetezést támogató törekvései közé sorolta a kedvezmények fenntartását, idén már az évi százmillió forintos bevételkiesést tartva hangsúlyosabbnak, megszünteti a távközlési kedvezményeket. Az [origo] értesülése szerint azon településeken, ahol még nem elérhető az ADSL, a Matáv "ADSL-pótló díjcsomagot" kínál, mely havi 7.500 forintért biztosít 60 órányi internetezésre lehetőséget.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról