Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 26. 08:38

Költözik az Index, távozik egy igazgatósági tag

Távozik Braun Róbert, az Index Rt. igazgatósági tagja. Partnereihez írt levelében kifejtette: az elmúlt egy évben az Index operatív vezetésében már nem vett részt, főként az Omnis Rt. ügyeinek felügyelete és a tőkepiaci tranzakció adták munkájának javarészét. A távozás okaként az Index érdekköréből kikerült Omnist és a Wallis-Vivendi hátterű Webigennel való megállapodás tető alá hozását említette Braun. Az Index volt vezérigazgató-helyettese saját kommunikációs cégét, a Braun & Partnerst igazgatja a jövőben.

Index[HWSW] Távozik Braun Róbert, az Index Rt. igazgatósági tagja. Partnereihez írt levelében kifejtette: az elmúlt egy évben az Index operatív vezetésében már nem vett részt, főként az Omnis Rt. ügyeinek felügyelete és a tőkepiaci tranzakció adták munkájának javarészét. A távozás okaként az Index érdekköréből kikerült Omnist és a Wallis-Vivendi hátterű Webigennel való megállapodás tető alá hozását említette Braun. Az Index volt vezérigazgató-helyettese saját kommunikációs cégét, a Braun & Partnerst igazgatja a jövőben.

Az Omnis Rt-t webfejlesztésre, B2B szolgáltatásra szakosodott vállalkozásként hozta létre az Index 2001-ben, ám a HVG Háló mellékletének értesülése szerint a kitűzött évi egymillió dollártól messze elmaradó, mindössze 36 millió forintos bevételt felmutató céget idén év elején vásárolta meg egy amerikai befektetési csoport. Az Omnisszal hasonló profilt mutató Webigen jórészt azokat a feladatokat vállalja majd fel, melyeket eredetileg az Omnisnak szántak.

A lappal és kiadójával kapcsolatos változásokhoz kötődő hír, hgy a közeljövőben költözik az Index szerkesztősége a Victor Hugo utcai irodaépületből a Wallis Klapka utcai székházába. A korábban az internetes szerkesztőségek közül egyedüliként, közvetlenül a BIX-hez kapcsolódó vonallal rendelkező lapnak a jövőben a Webigen finanszírozza az infrastrukturális kiadásait.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról