Szerző: Bodnár Ádám

2002. április 25. 15:20

Távozik posztjáról a Sun pénzügyi igazgatója

Michael Lehman
Michael Lehman
Távozik a Sun Microsystemstől Michael Lehman pénzügyi igazgató -- jelentette be a vállalat a mai napon.

Az 51 éves vezető 15 év után hagyja ott a Sunt. Utóda Steve McGowan, aki korábban a pénzügyi részleg alelnöke volt. Lehman július 1-ig marad a Sunnál és segít az átszervezéseknél, azután nyugdíjba vonul, illetve a Sun új vezetőképző intézetében dolgozik majd a vállalat szakembereinek képzésén.

"Az elmúlt 15 év során Mike kulcsszerepet játszott abban, hogy a Sun az iparág vezető vállalatává váljon" -- méltatta a távozó vezető érdemeit Scott McNealy, a Sun vezérigazgatója. "Nemcsak jól irányította a pénzügyeket, hanem személyes céljának is tekintette, hogy a Sun kitűnjön a versenytársak közül."

Nem Lehman az egyetlen magas rangú vezető, aki mostanában elhagyta a Sunt. Április 17-én John Shoemaker, a szerverekért és mikroprocesszorokért felelős igazgató jelentette be, hogy július 1-én elhagyja a céget.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról