Szerző: Bodnár Ádám

2002. április 25. 15:20

Távozik posztjáról a Sun pénzügyi igazgatója

Michael Lehman
Michael Lehman
Távozik a Sun Microsystemstől Michael Lehman pénzügyi igazgató -- jelentette be a vállalat a mai napon.

Az 51 éves vezető 15 év után hagyja ott a Sunt. Utóda Steve McGowan, aki korábban a pénzügyi részleg alelnöke volt. Lehman július 1-ig marad a Sunnál és segít az átszervezéseknél, azután nyugdíjba vonul, illetve a Sun új vezetőképző intézetében dolgozik majd a vállalat szakembereinek képzésén.

"Az elmúlt 15 év során Mike kulcsszerepet játszott abban, hogy a Sun az iparág vezető vállalatává váljon" -- méltatta a távozó vezető érdemeit Scott McNealy, a Sun vezérigazgatója. "Nemcsak jól irányította a pénzügyeket, hanem személyes céljának is tekintette, hogy a Sun kitűnjön a versenytársak közül."

Nem Lehman az egyetlen magas rangú vezető, aki mostanában elhagyta a Sunt. Április 17-én John Shoemaker, a szerverekért és mikroprocesszorokért felelős igazgató jelentette be, hogy július 1-én elhagyja a céget.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról