Szerző: roberto

2002. április 25. 10:08

Frissített webböngésző a Symbian OS-t futtató mobil eszközökre: Opera 5.14

[Opera Software] Tegnap a londoni Symbian Developer Expón az Opera Software bejelentette webböngészőjének újabb Symbian OS-es kiadását. Az Opera 5.14 for Symbian OS igazi újdonságokat nem tartalmaz, csupán az előző verzió kiadása óta felbukkant hibák javításait. Az Operát egyébként az egyesült királyságbeli Symbian Ltd. referenciaterveiben 2001 májusa óta alapértelmezett böngészőként ajánlja.

Opera[Opera Software] Tegnap a londoni Symbian Developer Expón az Opera Software bejelentette webböngészőjének újabb Symbian OS-es kiadását. Az Opera 5.14 for Symbian OS igazi újdonságokat nem tartalmaz, csupán az előző verzió kiadása óta felbukkant hibák javításait. Az Operát egyébként az egyesült királyságbeli Symbian Ltd. referenciaterveiben 2001 májusa óta alapértelmezett böngészőként ajánlja.

"Az Opera böngésző a Symbian OS rugalmasságát sebességével, apró méretével és felhasználóbarát tulajdonságaival egészíti ki" -- mondta Lars Boilesen, az Opera Software beágyazott eszközökkel foglalkozó részlegének elnöke. Az új kiadás a norvég cég szerint szupergyors, biztonságos, a felhasználók élvezhetik az Opera kedvelt lehetőségeit. Boilesen azt is elmondta, hogy az 5.14-es verziója főleg JavaScript-támogatásban és cookie-kezelésben különbözik elődjétől.

A www.opera.com-ról letölthető szoftver a Psion 5mx sorozaton, Psion Revo, Psion netBook és Oregon Osaris eszközökön használható, a nemrég megjelent Nokia 9210i készülék -- bár Opera böngészőt futtat -- a webről letölthető változattal nem frissíthető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról