Szerző: roberto

2002. április 24. 10:21

Mandrake-hírek: KDE 3 csomagok Mandrake Linuxhoz, Mandrake Linux 8.2 for PPC

[MandrakeSoft] A MandrakeSoft tegnap jelentette be, hogy elkészült a Mandrake Linux 8.2 PowerPC-s változata. A G3-ra optimalizált operációs rendszer a 2.4.18-as kernelre és a glibc 2.2.4-es változatára épül, a grafikus alaprendszer az XFree86 4.2-es változata, a disztribúció a KDE 2.2.2-es kiadását és GNOME 1.4.0-át is tartalmazza. A Macintosh hívei már csaknem egy éve nem használhattak új Mandrake Linuxot, a francia cég utoljára 8.0-ás disztribúciójából készített PPC-s változatot. A CD-re írható ISO fájlok a www.linux-mandrake.com -ról kiindulva tölthetőek le.

MandrakeSoft[MandrakeSoft] A MandrakeSoft tegnap jelentette be, hogy elkészült a Mandrake Linux 8.2 PowerPC-s változata. A G3-ra optimalizált operációs rendszer a 2.4.18-as kernelre és a glibc 2.2.4-es változatára épül, a grafikus alaprendszer az XFree86 4.2-es változata, a disztribúció a KDE 2.2.2-es kiadását és GNOME 1.4.0-át is tartalmazza. A Macintosh hívei már csaknem egy éve nem használhattak új Mandrake Linuxot, a francia cég utoljára 8.0-ás disztribúciójából készített PPC-s változatot. A CD-re írható ISO fájlok a www.linux-mandrake.com-ról kiindulva tölthetőek le.

A Mandrake-felhasználók számára tovvábi jó hír, hogy megjelentek a Mandrake Linux 8.0, 8.1 és 8.2-es változataihoz fordított KDE 3.0 RPM csomagok Intel platformra. A bejelentés szerint a friss szoftver telepíthető a KDE 2.2.2 mellé is, mert a csomagok tartalma az /opt/kde3 könyvtárba kerül, így nem írja felül a régebbi verziót. Az RPM-ek az ftp.kde.org-ról tölthetőek le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról