Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 24. 09:43

Tavaszi ADSL-akciók a szolgáltatóktól

Több szolgáltató is -- egymástól függetlenül -- kedvezményes ADSL előfizetési akciót nyújt április-május folyamán.

[HWSW] Több szolgáltató is -- egymástól függetlenül -- kedvezményes ADSL előfizetési akciót nyújt április-május folyamán.

Május 8-ig tart az Axelero tavaszi akciója, melynek keretében 10.000 forintos kedvezményt nyújt a belépési díjból, valamint az első havi díjat is elengedi a szolgáltató. A részletekről az Axelero honlapján olvashatunk többet.

7.850 forintos havidíj mellett vehető igénybe ADSL szolgáltatás a DataNetnél. A május 31-ig érvényes ajánlat 39 hónapos hűségszerződés aláírása mellett érvényes, 26 hónapos elkötelezettség esetén a havidíj 8.300 Ft, 13 hónapnál 9.100 Ft. További akciós csomagok és részletek a Datanet honlapján.

Május 15-ig szól az Externet ajánlata, melyben 5.000 forintos "jutalékot" nyújtanak szerződést kezdeményező személy részére, vagy az egyszeri díjból engedik el a fenti összeget a szolgáltató. Az ajánlat az Otthoni 384 kb/s csomagra érvényes. 10 százalékos kedvezményt nyújtanak az irodai és üzleti csomagokra is, ennek részletei az Externet honlapján olvashatók.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról