:

Szerző: Ady Krisztián

2002. április 23. 21:44

Az ABIT KG7 alaplapja BIOS-frissítés segítségével támogatja az AMD új, Thoroughbred magos Athlon XP processzorait

[Clubic.com] Jó hírrel szolgálhatunk az ABIT KG7 alaplapjával rendelkezőknek: a legújabb -- egyelőre béta -- BIOS hivatalosan is támogatja az AMD nemsokára megjelenő Thoroughbred magos Athlon XP processzorait, elsőként a 2100+ jelzésű verziót. A BIOS file
[Clubic.com] Jó hírrel szolgálhatunk az ABIT KG7 alaplapjával rendelkezőknek: a legújabb -- egyelőre béta -- BIOS hivatalosan is támogatja az AMD nemsokára megjelenő Thoroughbred magos Athlon XP processzorait, elsőként a 2100+ jelzésű verziót. A BIOS file innen tölthető le.

A BIOS állományt csak megfelelő körültekintéssel és saját felelősségre írjuk be az alaplapba!

Az ABIT tavaly jelentette be AMD Athlon és Duron processzorok fogadására alkalmas DDR alaplapjait, a KG7 különböző verzióit. Az alaplapok chipkészlete az AMD 761 és VIA 686B alaplapi vezérlőchipek kombinációjából áll össze.

Négy DIMM foglalatába összesen 4 Gbyte-nyi PC1600/2100 DDR SDRAM helyezhető. A sokak által fölöslegesnek tartott AMR/CNR slotot elhagyta a cég a tervezésnél, így 1 AGP valamint 6 PCI csatoló található az alaplapon. Ezek mellett az ABIT-tól már megszokott extrákkal is felszerelték: SoftMenu III, valamint opcionálisan High Point HTP370 IDE RAID vezérlő is található rajta.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.