Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 19. 09:47

Baranya megye az internetre költözik

[ Dunántúli Napló ] Egy tegnap aláírt megállapodás értelmében Baranya megye valamennyi települése önálló honlapot kap év végéig -- adta hírül a Dunántúli Napló .

[Dunántúli Napló] Egy tegnap aláírt megállapodás értelmében Baranya megye valamennyi települése önálló honlapot kap év végéig -- adta hírül a Dunántúli Napló.

A megállapodás a megyei önkormányzat és az Axel Springer lapkiadó érdekeltségébe tartozó Dunántúli Napló, illetve az AS-M pécsi webszerkesztősége között jött létre. A szerződés értelmében a weboldalak elkészítését és gondozását a baranyai napilap és a webszerkesztőség közösen végzik. A települési weboldalak gondozása havonta mintegy 750,- forintjába kerül majd az önkormányzatoknak, a honlapokon fotók, igény szerint videók, helytörténeti leírás, jogszabálytár és vendégkönyv is található majd.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról