Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 19. 09:47

Baranya megye az internetre költözik

[ Dunántúli Napló ] Egy tegnap aláírt megállapodás értelmében Baranya megye valamennyi települése önálló honlapot kap év végéig -- adta hírül a Dunántúli Napló .

[Dunántúli Napló] Egy tegnap aláírt megállapodás értelmében Baranya megye valamennyi települése önálló honlapot kap év végéig -- adta hírül a Dunántúli Napló.

A megállapodás a megyei önkormányzat és az Axel Springer lapkiadó érdekeltségébe tartozó Dunántúli Napló, illetve az AS-M pécsi webszerkesztősége között jött létre. A szerződés értelmében a weboldalak elkészítését és gondozását a baranyai napilap és a webszerkesztőség közösen végzik. A települési weboldalak gondozása havonta mintegy 750,- forintjába kerül majd az önkormányzatoknak, a honlapokon fotók, igény szerint videók, helytörténeti leírás, jogszabálytár és vendégkönyv is található majd.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról