Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 18. 07:43

Húszezer ügyfél az Enternetnél

Hegedűs Zsolt, az EnterNet 2001 Kft. ügyvezető igazgatója sajtóközleményben jelentette be, hogy a cég ügyfeleinek száma március végére elérte a húszezret.

[HWSW] Hegedűs Zsolt, az EnterNet 2001 Kft. ügyvezető igazgatója sajtóközleményben jelentette be, hogy a cég ügyfeleinek száma március végére elérte a húszezret.

Ezt a példátlan ütemű fejlődést egy év alatt érte el az ország legnagyobb magyar tulajdonú internetszolgáltatója. Az EnterNet több mint 600 viszonteladó partnerrel dolgozik együtt országszerte, így szolgáltatásai az ország teljes területén elérhetők.

Az EnterNet az ADSL szolgáltatás területén is jelentős eredményeket ért el, piaci részesedése jelenleg 25 százalékos. A cég 2002-es év végére stratégiai célként a 45 - 50.000-es ügyfélszám elérését tűzte ki. Amennyiben a tervek és az elképzelések megvalósulnak, akkor az EnterNet az ügyfelek számát tekintve a képzeletbeli dobogó 2. fokára állhat fel.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról