Szerző: Bodnár Ádám

2002. április 17. 14:48

INFOtrend kiállítás októberben

A korábbi INFO kiállítást 2002-ben újrapozícionálta a Hungexpo. Az informatikai és telekommunikációs ágazat professzionális felhasználói, résztvevői számára INFOtrend néven új, konferencia alapú szakkiállítást kínál. Az informatika fogyasztókhoz közelálló termékeinek bemutatására, azok értékesítésére pedig INFOmarket néven -- a BNV-vel párhuzamosan -- egy fogyasztási típusú nagyközönség vásár megrendezésével nyújt lehetőséget.

[HWSW] A korábbi INFO kiállítást 2002-ben újrapozícionálta a Hungexpo. Az informatikai és telekommunikációs ágazat professzionális felhasználói, résztvevői számára INFOtrend néven új, konferencia alapú szakkiállítást kínál. Az informatika fogyasztókhoz közelálló termékeinek bemutatására, azok értékesítésére pedig INFOmarket néven -- a BNV-vel párhuzamosan -- egy fogyasztási típusú nagyközönség vásár megrendezésével nyújt lehetőséget.

Az INFOtrend Nemzetközi informatikai és telekommunikációs konferencia és szakkiállítás tematikájában központi szerepet kap az információs és kommunikációs társadalom. A szakmai célcsoportokat megszólító konferenciák és az azokat kísérő, megoldásközpontú kiállítás a formálódó információs társadalom kérdéseire kíván választ adni. Ezen témák megjelenítésére, bemutatására október 29-31. kerül sor a Budapesti Vásárközpontban.

Az INFOmarket Információtechnológiai és telekommunikációs vásár szeptember 13-19. között, a Budapesti Nemzetközi Vásárral egy időben kerül majd megrendezésre.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról