Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 17. 09:47

Index.hu: oszló fellegek

[MTI] Várhatóan május elején jelentik be a Webigen Rt. és az Index közti befektetői tárgyalások eredményeként született szerződés aláírását. A Távirati Iroda értesülése szerint a Webigen új részvények kibocsátásával válik az Index.hu Rt. kisebbségi tulajdonosává.

Index[MTI] Várhatóan május elején jelentik be a Webigen Rt. és az Index közti befektetői tárgyalások eredményeként született szerződés aláírását. A Távirati Iroda értesülése szerint a Webigen új részvények kibocsátásával válik az Index.hu Rt. kisebbségi tulajdonosává.

Az MTI-t tájékoztató részvénytársasági elnök, Kőrösi Ákos nem árulta el azonban sem a Webigen részesedésének nagyságát, sem a befektetés értékét, mindenesetre jelezte, hogy a technológiai és a kiszolgáló háttér erősítését, valamint új tartalmi és kiszolgáló egységek kialakítását is megcélozzák a tőkeinjekció segítségével.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról