Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 17. 09:47

Index.hu: oszló fellegek

[MTI] Várhatóan május elején jelentik be a Webigen Rt. és az Index közti befektetői tárgyalások eredményeként született szerződés aláírását. A Távirati Iroda értesülése szerint a Webigen új részvények kibocsátásával válik az Index.hu Rt. kisebbségi tulajdonosává.

Index[MTI] Várhatóan május elején jelentik be a Webigen Rt. és az Index közti befektetői tárgyalások eredményeként született szerződés aláírását. A Távirati Iroda értesülése szerint a Webigen új részvények kibocsátásával válik az Index.hu Rt. kisebbségi tulajdonosává.

Az MTI-t tájékoztató részvénytársasági elnök, Kőrösi Ákos nem árulta el azonban sem a Webigen részesedésének nagyságát, sem a befektetés értékét, mindenesetre jelezte, hogy a technológiai és a kiszolgáló háttér erősítését, valamint új tartalmi és kiszolgáló egységek kialakítását is megcélozzák a tőkeinjekció segítségével.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról