Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 17. 17:33

Hamarosan TVNET ADSL a Vivendi területén is

Az Enternet után hamarosan a TVNET is belép a Vivendi területen ADSL-t értékesítő szolgáltatók közé. A TVNET-től származó értesülésünk szerint két-három héten belül -- várhatóan május első hetében -- már megköthetik az első szerződéseket az ügyfelek.

[HWSW] Az Enternet után hamarosan a TVNET is belép a Vivendi területen ADSL-t értékesítő szolgáltatók közé. A TVNET-től származó értesülésünk szerint két-három héten belül -- várhatóan május első hetében -- már megköthetik az első szerződéseket az ügyfelek.

Mint Kernya Izabella, a TVNET munkatársa megerősítette: a TVNET és a Vivendi közötti együttműködési szerződést hamarosan aláírják, így gyakorlatilag aznap már megköthetik az első előfizetői szerződést is. Bár a Vivendi területeken különösen érzékeny kérdés a díjcsomagok árfekvése, a TVNET illetékese ezzel kapcsolatban egyelőre semmilyen információval nem tudott szolgálni. Az érintett települések: Gödöllő, Szeged, Vác, és bár a http://sprinternet.vnet.hu/ hivatalos honlapon nem szerepel, értesülésünk szerint Veszprém is.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról