Szerző: Barna József

2002. április 15. 19:14

Divatos külső CD-újraírót jelentett be az AOpen

Az AOpen a múlt hét végén jelentette be tetszetős külsejű, ESW-884 típusjelű külső CD-újraíró meghajtóját. A készülék 8-szoros sebességgel írja a CD-R és CD-RW lemezeket, míg 24-szeres CD-olvasóként használható.

[HWSW] Az AOpen a múlt hét végén jelentette be tetszetős külsejű, ESW-884 típusjelű külső CD-újraíró meghajtóját. A készülék 8-szoros sebességgel írja a CD-R és CD-RW lemezeket, míg 24-szeres CD-olvasóként használható.

Az ESW-884 elsősorban kompakt méretével és ebből következő hordozhatóságával hívja fel magára a figyelmet. Súlya mindössze 400 g, míg mérete 144 x 145 x 21 mm. Az USB 2.0 és FireWire (IEEE 1394a) csatlakozóinak köszönhetően PC-hez és Machez (illetve ezekkel kompatibilis noteszgépekhez) egyaránt használható.

A meghajtó támogatja az AOpentől már megszokott JustLink technológiát, mely a puffer kiürüléséből adódó hibákat képes megszüntetni.

Az AOpen ESW-884 már megvásárolható, fogyasztói ára 219 dollár, és a Nero és InCD CD-író szoftvereket mellékeli hozzá a gyártó.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról