:

Szerző: mz

2000. április 20. 23:55

Jótékony multi

A Compaq Computer Europe, Middle East and Africa (EMEA) és Európa legnagyobb online árverési csatornája, a ricardo ma bejelentették, hogy közös jótékony célú pénzgyűjtő akcióba kezdenek. A gyűjtés az év során tartandó árverések sorozatából áll. Az árverésre kerülő tárgyak között egyebek mellett Jensen Button (a BMW WilliamsF1 csapat autóversenyzője) bukósisakja, két darab csúcstechnológiát képviselő Presario PC és két darab Compaq Aero kézi számítógép is szerepel, és mindegyik tárgy Jensen Button és Sting sajátkezű aláírását viseli. Az árveréssorozat május 3-án veszi kezdetét, és körülbelül négy hétig tart a ricardo brit honlapján, a goricardo.co.uk címen. Az aláírással ellátott tárgyakat azok szerzik meg, akik a legtöbbet ígérik értük.
A Compaq különféle termékeket bocsát árverésre az elkövetkező hónapok során, legtöbbjük összefüggésben van a BMW WilliamsF1 csapat támogatásával. A Compaq és a Forma 1 neve a jól ismert európai internetes árverési platformmal együtt a remények szerint élénk érdeklődést kelt majd, és jelentős árfelhajtó tényező lesz. A cél az, hogy minél több pénz jöjjön össze a különféle segélyszervezetek, elsőként a szegény sorsú nepáli gyermekeket támogató 'NepalHilfe Starnberg' számára.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.