:

Szerző: mz

2000. április 20. 23:40

Továbbfejlesztett AlphaServer

A Compaq Computer Corporation ma jelentős továbbfejlesztéseket jelentett be nagy rendelkezésre állású AlphaServer rendszerein, és az Oracle-lel közösen bemutatta a Compaq Tru64 UNIX és TruCluster Serveren működő NonStop eBusiness megoldásait. Ezek a robusztus, csoportos rendszerek jóval kedvezőbb áron, könnyebben beszerezhetők, telepíthetők és felügyelhetők, mint a konkurens termékek. Az új megoldások jelentős operatív előnyt kínálnak a nagyvállalati felhasználók számára tevékenységük eredményes végzéséhez.
A mai bejelentésben a következőkről volt szó:
Az AlphaStation és AlphaServer DS20E és ES40 rendszerek jelentős továbbfejlesztése a legújabb 21264A "EV67" Alpha processzorral, amely a korábbi rendszerek teljesítményének kétszeresét képes nyújtani. Új, előre konfigurált AlphaServer ES40 Cluster Base System Tru64 UNIX-hoz, amely kockázata minimális, használata egyszerű a csoportos rendszereket telepítő felhasználók számára.
Új, kedvező árú, különlegesen vékony AlphaServer DS10L, amelyet főként az e-kereskedelmi, és egyéb nagy teljesítményű alkalmazásokat futtató ISP-k és ASP-k adatközpontjaihoz alakítottak ki.
A Tru64 UNIX V5.0A és TruCluster Server V5.0A továbbfejlesztett változatainak kiemelkedő tulajdonságai, amelyek tovább növelik a Compaq felügyelhetőség, rendelkezésre állás és skálázhatóság terén szerzett 12-18 hónapos előnyét.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.