Szerző: Barna József

2002. április 15. 16:21

Új megoldások vállalati webmail rendszerekhez

A webmail alkalmazásszolgáltatással foglalkozó Mail Hungary Kft.

[HWSW] A webmail alkalmazásszolgáltatással foglalkozó Mail Hungary Kft. több új megoldást mutatott be a vállalati szektorban üzemeltetett rendszereihez kapcsolódóan.

Hasonlóan a cég tulajdonában lévő Mailbox.hu levelezőhöz, ezentúl a vállalati webmail rendszerek is vírusvédelemben részesülhetnek. A Mail Hungary a Kaspersky Antivirus és a RAV Antivirus technológiák együttes alkalmazását még ez év februárjában, a hazai szolgáltatók közül elsőként mutatta be ingyenes levelezőrendszerében.

További újdonság, hogy az elektronikus levelek már felvehetik az alkalmazó cég arculatát is. A webmail levélírási modulját ugyanis kiegészítették egy fejléc- és lábléc kezelésére alkalmas résszel. Elküldve az emailt, az automatikusan kiegészül a testreszabható fej- illetve lábléc szekcióval, professzionálissá téve a levél megjelenését a fogadó oldalon.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról