Szerző: Ady Krisztián

2002. április 11. 14:18

Hamarosan érkezik a Yamaha "gravírozós", 48x-os írást támogató CD-írója

[Clubic.com] Internetes hírforrások szerint a YAMAHA hamarosan bejelenti első olyan íróját, mely az egyedi jelzések létrehozására is képes gravírozási technológiát is magába foglalja. Az író minden paraméterében túlmutat elődjein, az új képesség mellett csúcssebességű CD-írást és újraírást is támogat.

[Clubic.com] Internetes hírforrások szerint a YAMAHA hamarosan bejelenti első olyan íróját, mely az egyedi jelzések létrehozására is képes "gravírozási" technológiát is magába foglalja. Az író minden paraméterében túlmutat elődjein, az új képesség mellett csúcssebességű CD-írást és újraírást is támogat.

Az F1 kódnév alatt emlegetett író valóban Forma 1-es sebességekre képes: 48x-os CD-írást, 24x-es újraírást (!) és 52x-es olvasást támogat majd. Az író természetesen tartalmazza a cég "Audio Mode Master Quality Recording" technológiáját is, mely 8x-os sebesség mellett teszi lehetővé audio-CD lemezek kifogástalan minőségű írását. A legérdekesebb képesség azonban mégis csak a DISK@TATOO névre keresztelt technológia lesz.

A Yamaha által továbbfejlesztett eljárás segítségével a lemez általunk e célra feláldozott, eredetileg adattárolásra szánt részére logót, szöveget írhatunk a CD-író segítségével. Így akár egyedi lemezeket készíthetünk a lemez tartalmára vonatkozó feljegyzéssel, megjegyzéssel a média írható felületén.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról