Szerző: bassline

2000. április 20. 22:47

Q3a Mission Pack ?

A Stomped -en megjelent egy hír fordítása franciáról, mely az OverGame -en jelent meg a készülő Q3a Mission Pack-ről. Az egyetlen screenshot mellett a hír szerint a következők várhatóak:

3 új játék mód: - Ball Game: Egy foci a Q3 alá.
- Harvester: A játék lényege, hogy össze kell gyűjtened a halott ellenfelek által hátrahagyott színes labdákat, és ezekkel elérni az ellenséges zászlót, hogy az összegyűjtött pontokat érvényesíteni tudjad. A legtöbb pontot érvényesített csapat nyer.
- Obelisk: Minden csapat rendelkezik egy obeliszkkel, melynek meg van a saját életereje. A játékot az a csapat nyeri, amelyik az ellenség obeliszkjét meg tudja ölni, melynek életereje lassan és folyamatosan regenerálodik azon idő alatt, míg nem kap sebzést.

- 12 új pálya, melyből 8 team és 4 1on1, ezen kívül új modelleket is kapunk. 5 különböző csapat lesz, melyeknek saját design-ja és logója lesz. Új fegyverekkel is bővül az arzenál : nailgun (mint a q1ben?), mozgásérzékelős akna és egy lánctáras gépfegyver :)

A powerupok sem maradhatnak ki a sorból, ezek 3 új taggal bővülnek:
Kamikaze - használója meghal azonban előtte még kioszt mindenkinek egy 100as áramütést, Damage Doubler - No comment, Haste-Like runák (?)

A kiegészítő nem stand alone, tehát szükséges hozzá az eredeti játék is. A megjelenési dátum elvileg 2000 június.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról