Szerző: roberto

2002. április 11. 09:54

Mozilla 1.0: még mindig csak várakozás

[Mozilla.org, MozillaQuest] Újabb Mozilla-kiadásokra kell számítanunk mielőtt megjelenik a Mozilla 1.0. A tegnap közzétett hírek szerint az első valódi verzió forráskódja már külön ág a Mozilla fejlesztési fában, de még legalább egy előzetes kiadás lesz a végleges 1.0 előtt. A Mozilla 1.0 kiadásra jelölt változata (RC1) a napokban várható, az ismét módosított fejlesztési ütemterv szerint az RC1 15-én jelenik meg. A ütemterv ugyanakkor kilátásba helyez egy RC2-es kiadást is, így egyre tovább tolódhat a már négy éve fejlesztett szoftvercsomag megjelenési ideje.

Mozilla[Mozilla.org, MozillaQuest] Újabb Mozilla-kiadásokra kell számítanunk mielőtt megjelenik a Mozilla 1.0. A tegnap közzétett hírek szerint az első "valódi" verzió forráskódja már külön ág a Mozilla fejlesztési fában, de még legalább egy előzetes kiadás lesz a végleges 1.0 előtt. A Mozilla 1.0 kiadásra jelölt változata (RC1) a napokban várható, az ismét módosított fejlesztési ütemterv szerint az RC1 15-én jelenik meg. A ütemterv ugyanakkor kilátásba helyez egy RC2-es kiadást is, így egyre tovább tolódhat a már négy éve fejlesztett szoftvercsomag megjelenési ideje.

A MozillaQuest híroldal információi szerint a szoftver még nincs olyan állapotban, hogy stabil kiadást lehessen belőle készíteni, ugyanis gyorsabb ütemben bukkannak fel újabb hibák a Mozillában, mint ahogy azokat a fejlesztők javítani képesek.

a címlapról