:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 8. 17:49

Országos 3D verseny

Magyarország legnagyobb, 3D-s számítógépes grafikával foglalkozó vertikális portálja, a Render.hu meghirdeti Első Országos 3D versenyét. A feladat: megadott feltételek mellett egy hangulatos csendéletet ábrázoló kompozíció készítése.

[HWSW] Magyarország legnagyobb, 3D-s számítógépes grafikával foglalkozó vertikális portálja, a Render.hu meghirdeti Első Országos 3D versenyét. A feladat: megadott feltételek mellett egy hangulatos csendéletet ábrázoló kompozíció készítése.

A pályaműveknek természetesen valamelyik 3D képalkotó programmal kell készülniük, az alkotásokat legkésőbb május 20-ig kell elküldeni. A render.hu oldal üzemeltetői szerint a pályázat mozgósíthatja a 3D-s szakmát és az érdeklődők táborát. A díjátadás a BME-n május végén megrendezendő kétnapos 3D-s rendezvényen lesz, ahol a neves szakemberekből álló zsűri értékeli majd a beérkezett képeket és adja át ünnepélyes keretek között az értékes nyereményeket.

A pályázat részletei render.hu/contest.csn oldalon találhatók.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 22:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.