Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 8. 17:49

Országos 3D verseny

Magyarország legnagyobb, 3D-s számítógépes grafikával foglalkozó vertikális portálja, a Render.hu meghirdeti Első Országos 3D versenyét. A feladat: megadott feltételek mellett egy hangulatos csendéletet ábrázoló kompozíció készítése.

[HWSW] Magyarország legnagyobb, 3D-s számítógépes grafikával foglalkozó vertikális portálja, a Render.hu meghirdeti Első Országos 3D versenyét. A feladat: megadott feltételek mellett egy hangulatos csendéletet ábrázoló kompozíció készítése.

A pályaműveknek természetesen valamelyik 3D képalkotó programmal kell készülniük, az alkotásokat legkésőbb május 20-ig kell elküldeni. A render.hu oldal üzemeltetői szerint a pályázat mozgósíthatja a 3D-s szakmát és az érdeklődők táborát. A díjátadás a BME-n május végén megrendezendő kétnapos 3D-s rendezvényen lesz, ahol a neves szakemberekből álló zsűri értékeli majd a beérkezett képeket és adja át ünnepélyes keretek között az értékes nyereményeket.

A pályázat részletei render.hu/contest.csn oldalon találhatók.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról