:

Szerző: roberto

2002. április 6. 23:23

Frissülő commander-klón Linuxra: Krusader 1.0.1

KDEMegjelent a KDE grafikus környezethez készült Norton Commander-klón, a Krusader új verziója. 1.0.1-es verzió egyszerre két Krusader-változatot is jelöl, az egyik a KDE 2 rendszerekkel kompatibilis, míg a másik már a Qt 3-ra épülő KDE 3 rendszerekhez készült. A friss kiadásban a fejlesztők az 1.0 megjelenése után kiderült hibákat javították ki. Igazi változások csak a KDE 3-hoz készült Krusaderben vannak: teljesen új az FTP és SMB protokollokat kezelő vfs-kód a KDE 3 eltérő API-ja miatt. A forráskód, valamint a Mandrake 8.2-höz és SuSE 7.3-hoz fordított bináris csomagok a krusader.sourceforge.net-ről tölthetőek le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:44

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.