Szerző: Ady Krisztián

2000. április 20. 19:49

Best Data Cabo

A Best Data régebben modemeiről volt híres, majd úgymond eltűntek a palettáról. Most újra az előtérbe kerültek több termékükkel, hangkártyájuk után most MP3 lejátszójukat teszt elte a 3D Sound Surge.

A Best Data régebben modemeiről volt híres, majd úgymond eltűntek a palettáról. Most újra az előtérbe kerültek több termékükkel, hangkártyájuk után most MP3 lejátszójukat tesztelte a 3D Sound Surge.

A Cabo specifikációi:

- 64Mb memória
- bővíthető SmartMedia kártyával (maximum 32Mb)
- párhuzamos interfész
- equalizer
- felvételi lehetőség
- telefonkönyv 250 név tárolásának lehetőségével (?)

A csomag tartalmaz még programokat, fülhallgatót, párhuzamos kábelt és a felhasználói kézikönyvet. A teszt oldalain többet is meg lehet tudni a Cabo minőségéről.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.