Szerző: Ady Krisztián

2000. április 20. 19:14

Ati Maxx vs Viper II

A fenti párosról pár hete egy fórumon már folyik vita. Az arstechica teszt -jéből most a választ is megkaphatjuk a kérdésre:

A fenti párosról pár hete egy fórumon már folyik vita. Az arstechica teszt-jéből most a választ is megkaphatjuk a kérdésre:

"Between the two cards, I'd take the Viper II any day. Its very impressive performance-per-dollar ratio makes it a damn good candidate for the budget gamer on Windows 9x, and it's loaded with features. Costing $60 less than the ATI Rage Fury MAXX, it still offers TV out, NT drivers that at least work, and decent Windows 2000 support."

Hevenyészett fordításban: a két kártya közül a Viper II ár/teljesítmény aránya kiemelkedő, 60$-al kevesebbért TV-kimenetet is tartalmaz.
Az eredmény értékelése később viszont úgy folytatódik, hogy DirectX-es játékokkal játszók inkább NVidiát válasszanak. Sajnos igazat kell adnom jelenleg a Viper II részéről, itt még van mit javulni.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.