Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 4. 11:19

Átalakult a Dotkom Internet Consulting

Március végén beszüntette rendszeres tartalomszolgáltatását a Dotkom Internet Consulting . Az internet, e-business tanácsadásal foglalkozó Dotkom tevékenységét a Consero Stratégiai Vezetési Tanácsadó Kft. viszi tovább, beépítve hagyományos vezetési tanácsadási szolgáltatásába.

[HWSW] Március végén beszüntette rendszeres tartalomszolgáltatását a Dotkom Internet Consulting. Az internet, e-business tanácsadásal foglalkozó Dotkom tevékenységét a Consero Stratégiai Vezetési Tanácsadó Kft. viszi tovább, beépítve hagyományos vezetési tanácsadási szolgáltatásába.

A most megszűnő Dotkom és az új Consero is a KFKI csoport érdekeltségébe tartozik. Értesüléseink szerint a KFKI csoport, mely eddig cégek laza együttese volt, erősíteni kívánja központi szerepét, s ennek érdekében hozta létre stratégiai vezetési tanácsadó cégét, melybe apportálta a Dotkomnál már meglévő szellemi tőkét. A KFKI csoport további tagjai még a KFKI ISYS, a Classys, az ICON, az IQSOFT, az LNX és a KFKI SYSTEMS

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról