Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 4. 11:19

Átalakult a Dotkom Internet Consulting

Március végén beszüntette rendszeres tartalomszolgáltatását a Dotkom Internet Consulting . Az internet, e-business tanácsadásal foglalkozó Dotkom tevékenységét a Consero Stratégiai Vezetési Tanácsadó Kft. viszi tovább, beépítve hagyományos vezetési tanácsadási szolgáltatásába.

[HWSW] Március végén beszüntette rendszeres tartalomszolgáltatását a Dotkom Internet Consulting. Az internet, e-business tanácsadásal foglalkozó Dotkom tevékenységét a Consero Stratégiai Vezetési Tanácsadó Kft. viszi tovább, beépítve hagyományos vezetési tanácsadási szolgáltatásába.

A most megszűnő Dotkom és az új Consero is a KFKI csoport érdekeltségébe tartozik. Értesüléseink szerint a KFKI csoport, mely eddig cégek laza együttese volt, erősíteni kívánja központi szerepét, s ennek érdekében hozta létre stratégiai vezetési tanácsadó cégét, melybe apportálta a Dotkomnál már meglévő szellemi tőkét. A KFKI csoport további tagjai még a KFKI ISYS, a Classys, az ICON, az IQSOFT, az LNX és a KFKI SYSTEMS

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról