Szerző: sammer

2000. április 20. 06:16

Jön: minőségi UT pályacsomag

Unreal Tournament pályákból sosem elég,

Unreal Tournament pályákból sosem elég, de akármilyen hardcore éjjel-nappal UT-ző játékos igényeit is kielégíti az interneten fellelhető pályatömeg. A mennyiséggel már nem is lenne gond, de a sokszáz (ezer?) map között számtalan a silány minőségű, és csak a legritkább esetben találhatunk vérbeli mestermunkákat. Ezen a helyzeten próbál most segíteni az Epic Games, és megörvendeztet bennünket az Epic pályatervező Cedric "Inoxx" Fiorentino munkáival, aki a legendás CTF-Facing Worlds -t készítette. Mivel a csomag nem lett kész az Unreal Tournament kiadására, ezért ingyen juthatunk majd hozzá kiegészítőként. Itt hat screenshotot láthatsz hat pályáról, amiből három Capture the Flag és három Deathmatch pálya, és a csomagban lesz a régen várt Facing Worlds és Facing Worlds 2 is.


Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.